петък, 30 април 2010 г.

10 неща, на които Facebook дължи широката си популярност

1- во нещо:
Това е единственото място, в което можеш да намериш убедени поддръжници на дълбоко хуманната кауза- "Да спрем геноцида, на който системно са подложени колорадските бръмбари, населяващи селските земеделски райони".

2- ро нещо:
Това е единственото място, в което можеш да напишеш на Стената, че отиваш до тоалетната и така да предизвикаш 50 възторжени коментари "Харесах!".

3- то нещо:
Това е единственото място, в което можеш да намериш на линия и стринка си Дукя от Чукурово.

4- то нещо:
Това е единствено място, в което можеш да видиш строгата си, но справедлива учителка по математика на снимка по бански на морето.

5- то нещо:
Това е единственото място, в което можеш да станеш приятел с 1000 човека, но пак да се чувстваш сам и без приятели.

6- то нещо:
Това е единственото място, от което гарантирано ще получаваш на ден по 100 излишни съобщения в пощата, докато не ти излезе мазол на показалеца да натискаш "Изтрий".

7- мо нещо:
Това е единственото място, в което можеш да получиш сериозно предложение да станеш 10- та жена на арабски емир, въпреки (и именно) че си с наднормено тегло.

8- мо нещо:
Това е единственото място, в което можеш да намериш време за всички, но не и за човека до себе си.

9- то нещо:
Това е единственото място, в което всичко е като насън- ставаш и нямаш никакъв спомен, или си спомняш някакви пълни безмислици.

10- то нещо:
Това е единственото място, в което, когато намериш някой от истинските си приятели в живота, разбираш колко много сте се отчуждили всъщност, щом като единственото място, където се срещате е именно тук- Facebook...

2 коментара:

  1. Преди няколко дена във Фейсбук се появи група: "Да помогнем на вампирите в Трансилвания да оцелеят". Между другото, нейният създател е Моя милост. Което иде да докаже, че си прав.

    ОтговорИзтриване
  2. Така е
    Шибана мрежа
    Очаквам продължението за Туитър

    ОтговорИзтриване