четвъртък, 13 юни 2013 г.

10 прилики между начина на управление на автомобила и жената1-   ва прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, трябва да внимаваш да не влезеш в улица без изход или в насрещното движение.

2-   ра прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, не натиснеш ли навреме спирачките, ще се удариш в първия срещнат...магазин.

3-   та прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, започнеш ли да чуваш дразнещи натрапчиви звуци, тропане, пилене – значи нещо не е наред и плаче за майстор.

4-   та прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, трябва да освобождаваш малко от скорост, когато много се вдигне работната температура.

5-   та прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, трябва да внимаваш с габаритите й при маневриране в тесни пространства.

6-   та прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, трябва да натискаш нежно педала на газта, за да не започне да се форсира на високи обороти.

7-   ма прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, не трябва да чакаш да ти светне червено някоя от контролните лампички на таблото, за да направиш седмично сервизно обслужване.

8-   ма прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, започне ли да те занася и да завива на една страна, особено „у лево”, значи спешно трябва да прегледаш спирачната система.

9-   та прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, ако започне трудно да пали на студено, значи не й достига ток, трябва по- често да даваш на контакт!

10-та прилика:

Както при управлението на автомобила, така и при управлението на жената, ако започне да свети лампичката за горивото, не трябва да караш на резерва, а веднага да заредиш и то догоре!
Няма коментари:

Публикуване на коментар