вторник, 27 октомври 2009 г.

Тумбачето на Невичка


Това е тумбачето на Невичка. Заоблено като хълмче, изпъкнало, на 5 минути път пред Невичка- то е най- милото нещо на света. Удивително прилича на знаменитото тумбаче на Карлсон, но нейното е по- дискретно. И, разбира се, по- малко знаменито. Но затова пък- много по- истинско. Можете да го боцнете с пръст по върха му и да се убедите, че е истинско по срамежливата усмивка на Невичка, която сякаш малко се свени, когато някой закача тумбачето й. Затова, не го закачайте, а само го гледайте как смело пори въздуха- на 5 минути път пред Невичка!

4 коментара:

  1. Много ми харесва написаното тук :)) Поздравления!!!!! Толкова любов и нежност са изразени и описани с прости думички, но така че да се разберат от всеки, който се е докоснал до текста. Аз самата нямам деца засега, но определено започвам да искам, за да изпитам и аз удоволствието да гледаш всеки ден най-прекрасното на света - дете. Дано има повече хора като теб, които да описват хубавите неща в този живот :))

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за хубавите думи!

    ОтговорИзтриване
  3. Те всичките му постове са написани с любов, и от любов. Татко Пепи е богат човек - много богат! Да му е живо и здраво неоценимото богатство! :)))

    ОтговорИзтриване